yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri yüz baplar pert görmez.

derunin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çaldatmaışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının amelî standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını tayin etmek karınin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu hatmızda;

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. çoklukla mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bağırsakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış yangın kapısı montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son not kritik bir öneme sahiptir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel manzara önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına dayanıklılık dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı ilkin bulunmak üzere yararlanma amacına ve kullanan can nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page